HERBAL 

Key to Your Beuty… 

For Your Healthy

Hear…

Creating Websites Fast Only With Brizy

No coding skills required, you only need to know how to use the mouse and keyboard.

Creating Websites Fast Only With Brizy

No coding skills required, you only need to know how to use the mouse and keyboard.

Tools That Help You Build Modern Websites

Just click & drag to create beautiful pagesad in a matter of minutes. 

Be The Webdesigner! Brizy

Gives You The Power

Every editing option is extremely well-thought to make it easy for you to find and work with. 

PRODUKTET TONA: 

Na kontaktoni:

Ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni nga e hëna deri të shtunën në adresen tonë, rrjetet sociale apo informatat kontaktuese për çdo bashkëpunim me ju ne jemi të hapur. PAX shpk

Imzot Nikë Prela, 10000 Prishtinë 
E hënë – shtune: 08:00 – 16:00

PERFORMANCA:

 

Stafi i PAX ka më shumë se 9 vite experience në distribucion dhe shitje me shumicë dhe pakicë në Kosovë.

Këtë performancë e kemi realizuar edhe me parë tek kompanit me brende me prodhime vendore dhe tash e tutje edhe me brende ndërkombetare

SHTRIRJA E BRENDIT95%
MARKETING DHE DISTRIBUCION85%
MENAGJIM NË SHITJE95%
PARTNERITET DHE MENAGJIM90%

Addresa:

Imzot Nikë Prela, 10000 PrishtinëPhone

+383 45 706 607

Shëndeti është gjëja më e rëndësishme në jetën tuaj! PAX kujdeset për shëndetin tuaj…

Copyright © 2001 by Gravitas LLC